Εγγραφή | Forum | inMail | Ημερολόγιο | Ε-cards | SiteMaker  
in.gr > InMail Το δικό μου in.gr 
 
 
  Eπιλογές
Αρχική σελίδα
InMail Professional
Πως θα αποκτήσετε το δικό σας e-mail σε 15 λεπτά
Εγγραφή στο in.gr
(Για InMail Personal, Sitemaker, XAA on-line, κλπ)
Εγγραφή στο
InMail Professional
  Συμβουλές
  για τους συνδρομητές του InMail Professional
Ρυθμίσεις POP3/SMTP
Oι ρυθμίσεις για το Outlook βήμα-βήμα

 

InMail Personal

Στη βασική δωρεάν έκδοση InMail Personal έχετε τη δυνατότητα χρήσης μέσω του προγράμματος περιήγησης στο Internet (browser) αλλά όχι και μέσω προγραμμάτων POP3 τύπου Outlook/Outlook Express. Πράγματι, η συντριπτική πλειονότητα των δωρεάν e-mail είναι μόνο Web-mail, επειδή το διαχειριστικό κόστος των λογαριασμών POP3 είναι σημαντικά μεγαλύτερο.

Από πλευράς χώρου, οι αναπόφευκτοι περιορισμοί που ισχύουν στο δωρεάν InMail Personal είναι τα 5ΜΒ αποθηκευτικού χώρου (Γραμματοκιβώτιο-Mailbox). Για λόγους σύγκρισης, αναφέρουμε ότι το MSN Hotmail έχει όριο 2ΜΒ, ενώ το Yahoo! Mail 4ΜΒ για αποθήκευση και 1,5ΜΒ για συνημμένα.

Παράλληλα, όλοι οι λογαριασμοί στο in.gr σάς προσφέρουν μεγάλη ασφάλεια και είναι θωρακισμένοι (κατά το δυνατόν) από τα κουραστικά σκουπίδια που γεμίζουν τις ανά τον κόσμο δωρεάν ταχυδρομικές υπηρεσίες (spam mail).

Αν χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ως απλό βοήθημα και περιστασιακά, θα διαπιστώσετε ότι τα όρια του δωρεάν InMail Personal είναι απόλυτα ικανοποιητικά. Αν όμως εξελιχθείτε σε δυνατό χρήστη του, θα διαπιστώσετε ότι θέλετε περισσότερο χώρο, ενώ βεβαίως οι ευκολίες του Outlook θα σας κάνουν να επιζητείτε λογαριασμό POP3/SMTP και θα χρειάζεστε πολύ την περισυλλογή μηνυμάτων από άλλους λογαριασμούς. Γι' αυτές τις ανάγκες, το in.gr προσφέρει τη νέα συνδρομητική υπηρεσία InMail Pro.

 
 
 
     


©2002  Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.