Εγγραφή | Forum | inMail | Ημερολόγιο | Ε-cards | SiteMaker  
in.gr > InMail Το δικό μου in.gr 
 
 
  Eπιλογές
Αρχική σελίδα
InMail Professional
InMail Personal
Εγγραφή στο in.gr
(Για InMail Personal, Sitemaker, XAA on-line, κλπ)
Εγγραφή στο
InMail Professional
 
  Συμβουλές
  για τους συνδρομητές του InMail Professional
Ρυθμίσεις POP3/SMTP
Oι ρυθμίσεις για το Outlook βήμα-βήμα

 
Πως θα αποκτήσετε το δικό σας e-mail σε 15 λεπτά
Η απλούστερη διαδικασία εγγραφής

InMail Personal: Δωρεάν! InMail Pro: Μόνο με €3/μήνα!
  ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ
1 Έναν υπολογιστή με σύνδεση στο Internet και εγκατεστημένο ένα πρόγραμμα περιήγησης όπως ο Microsoft Internet Explorer (είναι ενσωματωμένος στα Windows).

  ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΕΣΤΕ
2 Πληκτρολογώντας στο κουτί διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης το www.in.gr, βρίσκεστε στην κεντρική οθόνη του in.gr, όπου μπορείτε να κάνετε κλικ στο μενού Εγγραφή.

  ΕΓΓΡΑΦΗ
3 Στις επόμενες οθόνες δίνετε τα στοιχεία σας και, προκειμένου για την ενισχυμένη υπηρεσία InMail Pro, τα στοιχεία πληρωμής (πιστωτικής κάρτας κ.ά.). Προσοχή στην επιλογή του ονόματος που θα χρησιμοποιήσετε, γιατί μπορεί να σας ακολουθεί στο υπόλοιπο της ζωής σας. Αποφύγετε τα τετριμμένα ονόματα (99% θα είναι κατειλημμένα), όπως kostas@in.gr, καθώς και τα πολύ μικρά ονόματα-αρχικά (επίσης κατά 99% θα είναι κατειλημμένα), όπως kp@in.gr Το πιο απλό είναι να χρησιμοποιήσετε το πλήρες σας όνομα (που δύσκολα θα έχει καταλάβει άλλος), όπως, π.χ., kostaspapas@in.gr ή kpapas@in.gr

  ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
4

Με το τέλος της διαδικασίας, μπορείτε αμέσως να χρησιμοποιήσετε το νέο σας e-mail τόσο για το βασικό δωρεάν InMail Personal όσο και για το ενισχυμένο συνδρομητικό InMail Pro, όταν έχετε εγγραφεί με πιστωτική κάρτα. Αν έχετε επιλέξει πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η υπηρεσία θα ξεκινήσει μόλις παραληφθεί με φαξ η απόδειξη καταβολής.


  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
5 Η συνδρομητική υπηρεσία InMail Pro ισχύει για ένα χρόνο.
Λόγω του εξαιρετικά μικρού ποσού δεν προσφέρεται πληρωμή με άτοκες δόσεις στην πιστωτική σας κάρτα. Ωστόσο, οι επόμενες πιο απαιτητικές υπηρεσίες θα παρέχουν τη δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις για τους κατόχους πιστωτικών καρτών. Επιπλέον, στους εγγραφόμενους με πιστωτική κάρτα προσφέρεται η δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης μετά τη λήξη, ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή συνέχεια της υπηρεσίας.
 
 
     


©2002  Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.